Help Ambachtsbakker formule

Marketing voor iedere warme bakker


Iedere bakker heeft zijn eigen wensen. Niet zo gek, want iedere bakker heeft te maken met zijn eigen lokale marktsituatie en zijn eigen bedrijfsvorm. De grootte van uw bakkerij, het aantal winkels, de bereikbaarheid, de concurrentie, het gemiddelde inkomen van uw klant, lokale smaken, lokale producten en lokale tradities zijn bepalend voor uw eigen marketingstrategie.

De basis van succesvolle marketing ligt bij een goed product. Maar om echt succesvol te zijn is meer nodig. Prijs, plaats, personeel, presentatie en promotie zijn van essentieel belang. Daarom maken veel warme bakkers door heel Nederland gebruik van onze marketing oplossingen. Van een simpel prijskaartje tot aansprekende fotografie, posters, folders, websites, webwinkels en winkelinrichting.

Om goed in te kunnen spelen op alle lokale wensen heeft de Ambachtsbakker organisatie een flexibele instelling en een eigen creatieve afdeling. Daarnaast hebben wij eigen tools ontwikkeld zoals een webshop, narrowcasting en het kassa/order systeem. Zodoende kunnen alle bakkers snel en effectief succesvolle marketing inzetten.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij u kunnen
bieden? Neem dan gerust contact met ons op via info@ambachtsbakker.nl of 033 299 90 53